NIEUW Radio/Tv

DAB+ boombox met CD

Luister altijd en overal je favoriete muziek met deze draagbare radio- en CD-speler Dabman PBB2 van Imperial. Liever je eigen muziek afspelen? Het is ook mogelijk om je muziek af te spelen van CD’s, via een USB-stick of vanaf je smartphone via de AUX-ingang.

Luister naar je favoriete radiozenders
Dankzij de voorkeurszenders die je kunt aangeven op de Dabman PBB2 hoef je dus nooit lang te zoeken naar die ene zender. Dankzij het LCD-display blijf je op de hoogte van welke zender of welk nummer opstaat. De CD-speler heeft een shuffle- en een herhaalfunctie.

Neem mee onderweg
De Dabman PBB2 is ideaal om mee onderweg te nemen dankzij het compacte design en het draaghandvat. Wanneer je niet in de buurt bent van een stopcontact werkt dit apparaat ook gewoon op zes c-cell-batterijen (niet meegeleverd).

Geniet van eigen muziek
Wil je genieten van je eigen muziek? Deze draagbare radio heeft een optische drive waarin je CD’s kunt afspelen. Andere manieren om je eigen muziek af te spelen zijn via een USB-stick of vanaf je smartphone via de AUX-ingang.

Specificaties
DAB+, FM, CD en USB MP3LC-displayStereo luidsprekers 2W RMSGebruik via netsnoer of batterijen (niet meegeleverd)Energieverbruik: 8W (standby 1W)3,5 mm AUX inAfmetingen in cm: 24 x 11,7 x 24Gewicht: 1 kg

Nu €69,99