NIEUW Radio/Tv

Imperial Dabman 13

De Imperial Dabman 13 is een zeer compacte, draagbare DAB+ / FM-radio met MP3-weergave via USB en micro SD-kaartlezer, alarmfunctie en vervangbare batterij.
De extreem compacte Dabman 13 is de ideale DAB+ / FM-radio voor onderweg. De radio combineert alle voordelen van digitale radio-ontvangst met de typische eigenschappen van een draagbare MP3-speler en wekkerradio. Naast digitale DAB+ -signalen ontvangt de radio ook analoge FM. Speel verschillende soorten muziekbestanden af via USB- en micro-SD-kaartlezer. Het menu is eenvoudig te gebruiken en biedt diverse wekkerstanden.

De verwisselbare Li-Ion-batterij van de Dabman 13 kan eenvoudig worden opgeladen met de meegeleverde oplaadkabel op een USB-aansluiting en zorgt voor een lange gebruiksduur met een korte oplaadinterval.

SpecificatiesDAB+ en FM-ontvangstMuziek afspelen via USB en micro-SDGeheugen voor 10 DAB+ en 10 FM-zendersAlarmfunctie met meerdere standen en sleeptimerVerlicht LCD-matrixschermIntuïtieve bedieningHoofdtelefoonaansluiting 3,5 mmUitgangsvermogen: 1,4 W RMSBatterij: lithium-ion, 5V / 800 mAhGebruiksduur batterij: 5,5 uur bij 50% volumesterkteAfmetingen in cm: 12,8 x 7,2 x 3,2Gewicht: 209 gr.

Nu €59,99