NIEUW Radio/Tv

Sharp 32DI2EA 32inch HD-ready AndroidTV

De 32DI2EA is een HD Ready Frameless LED Android TV met uitzonderlijke multimediafunctionaliteit en biedt een breed spectrum aan aansluitingsmogelijkheden.

Android TV met de Google-assistent biedt een intelligentere televisie-ervaring dan het gewone bekijken van content. Krijg snel toegang tot amusement, stuur intelligente apparaten aan en krijg antwoorden op het beeldscherm en nog veel meer met je stem.

Active Motion 400
Onscherp en wazig behoren tot het verleden: Met Active Motion beleef je bewegende beelden met een scherpte die geen conventionele lcd-televisie je kan bieden. Door sterk presterende processoren, die tussentijdse beelden berekenen, en een uiterst krachtig lc-display met lage reactietijd zorgen ervoor dat deze functie perfect is voor sport, film en actie.

Harman/Kardon geluidssysteem
Krachtige bioscoopklank voor bij jou thuis! Het speciaal door Harman ontworpen audiosysteem biedt een uitstekend dynamisch bereik en een nauwkeurige klank die de kamer vult. Dat maakt het kijken van televisie een waar hoogtepunt voor de oren.

HEVC/h.265
Met deze nieuwste videocodec ben je vandaag reeds voorbereid op de zendnormen van morgen. En wanneer het zover is, ben je met je Sharp TV van begin af aan van de partij.

Dolby Digital/Dolby Digital+
Deze termen kennen we allemaal. Daarachter gaan audiocodecs schuil om tonen over te brengen. Dolby Digital kan met wel vijf luidsprekers en een subwoofer voor een goede sound in de kamer zorgen. Bij Dolby Digital+ verfijnen twee extra luidsprekers de toon met nog meer details, waardoor een indrukwekkende surround-sound ontstaat.

HDMI-aansluitingen
Met de HDMI-ingangen sluit je de meest uiteenlopend toestellen aan, of het nu blu-ray- of dvd-spelers zijn, streamingboxen, digitale ontvangers of spelconsoles. Films, muziek en games zijn meteen op je tv beschikbaar.

Android TV Remote Control-app
Met deze app gebruik je je smartphone of tablet om de tv te bedienen. Het hangt van jou af of je de D-pad, de touchpadmodus of de spraakfunctie gebruikt, of liever de tekst met het toetsenbord invoert. Of de ene dag het ene en de volgende dag het andere, wat je wil.

SD-kaartlezer
Ook al wordt tegenwoordig veel met de smartphone gedaan, om te filmen of fotograferen grijp je liever naar je digitale camera of 4K-camera. Deze inhoud zet je met de SD-kaartlezer over naar je grote televisie, natuurlijk in 4K-resolutie. Zo komen details nog beter tot uiting en kun je jouw kiekjes en filmprojecten thuis presenteren.

Specificaties
Android 9.032 inch HD-readyResolutie: 1366 x 768Ingebouwde ChromecastHarman Kardon speakersVermogen: 20WEqualizer3x HDMI, 2x USBHDMI ARC-CEC3,5 mm hoofdtelefoonaansluitingMicro-SD kaartsleufWi-Fi en RJ45 (ethernet)BluetoothVESA 200x100Energieklasse: FAfmetingen in mm: 723,4 x 463,7 x 155,8 (met voet)Afmetingen in mm: 723,4 x 429,8 x 74,7 (zonder voet)Gewicht: 4,1 kg

Nu €239,-