Kerst

Sinterklaas is weer in het land,
Bij v Aalst is hij vaste klant…

Het is altijd weer lastig om nieuwe dingen te verzinnen voor de sint. Daarom hier wat tips en ideeën…

Wij hebben diverse mini computertjes die je kan programmeren. Je hebt bijvoorbeeld al een arduino microcontroller voor €16,95. Hiermee kan je veel leren en ben je heel wat avondjes zoet.

Wij hebben diverse soldeersetjes en gereedschappen om te kunnen hobbyen. Zo word er vanzelf interesse gewekt voor de elektronica. Je hebt al een soldeer projectje voor maar €4,99.

Geheugenstickjes komen natuurlijk altijd goed uit.. Als je het niet meer weet… dit is altijd handig. Je hebt al een stickje voor €4,99

Leuk lichtbakje A5 met 70 letters en emoji’s. Nu voor maar €6,95

Leuke Ukelele’s voor jong en oud. Je hebt al een Ukelele voor €29,95

Een bluetooth speakertje of hoofdtelefoon is altijd leuk om er bij te hebben. Dus het ideale cadeau van de Sint. Deze hoofdtelefoon is er al voor €24,99

Of voor de hobbyisten hebben wij diverse elektronica gereedschappen.. zoals deze multimeter voor maar €24,95.

De donkere dagen komen er weer aan.. Wij hebben een heel assortiment van slimme lampen en schakelaars.. Deze zijn via een App te bedienen, maar er kan ook veel geautomatiseerd worden.. Bijvoorbeeld dat de lamp aan gaat als het donker word… en dat hij snachts weer uit gaat.. het is allemaal mogelijk. En voor de prijs hoef je het ook niet meer te laten.. Je hebt al een slimme LED lamp voor €13,79.

Kortom.. we hebben veel kleine cadeautjes voor jong en oud!