Audio NIEUW

Bluetooth party speaker

De Nedis draagbare Bluetooth party trolley speaker is ontworpen voor diegenen die graag het feest overal mee naartoe nemen. Deze speaker zit boordevol functies die garant staan voor een onvergetelijke ervaring.

Door de intrekbare handgreep en wielen maar ook de makkelijk te pakken handgreep aan de bovenkant zorgen voor een maximale draagbaarheid, waardoor je het feest overal mee naartoe kunt nemen. Maak je klaar om de nacht te verlichten met schakelbare leuke ringverlichting en een betoverend stroboscoopeffect dat danst op het ritme van je muziek, waardoor een sfeer ontstaat die perfect bij je feestvibe past. Maar je kunt het natuurlijk ook gebruiken bij je wekelijkse sporten voor de warming-up.

Maar het gaat niet alleen om de beelden – de Nedis Party Trolley Speaker levert krachtig geluid met zijn 2 x 5,25″ subwoofer en 2 x 2″ tweeter combinatie. Voel de muziek tot leven komen terwijl de diepe, volle bas door de lucht resoneert, dankzij de MEGA BASS-functie. Pas uw geluid met precisie aan met behulp van de bas- en trebleknoppen, zodat u de audio kunt aanpassen aan uw voorkeuren.

Dans de hele nacht met de indrukwekkende 5 uur speeltijd van de luidspreker, gevoed door de ingebouwde oplaadbare batterij. Stream je favoriete muziek draadloos via Bluetooth 5.0®, sluit een USB-stick aan of sluit ze aan met een AUX-kabel – de keuze is aan jou. Bovendien kunt u met een bedrade microfooningang en echofunctionaliteit elke bijeenkomst veranderen in een karaoke-extravaganza. Controleer de status van uw batterij met het handige aan/uit-display bovenop de luidspreker.

Maak je klaar om te rollen en te rocken met de Nedis Portable Bluetooth Party Trolley Speaker – waar draagbaarheid en kracht samenkomen en elke gelegenheid verandert in een feest!

Nu €199,99