NIEUW Radio/Tv

DAB+ radio met accu

De compacte gebruiksvriendelijke IMPERIAL DABMAN 15 is een op een accu werkende DAB+/ FM-radio en heeft een verlicht TFT-kleurenscherm van 2 inch (5,1 cm). Het haarscherpe scherm toont algemene informatie zoals batterijstatus, tijd en nuttige achtergrondgegevens over het huidige programma.

Het geluid van de 2W luidspreker is helder, zelfs bij hogere volumes. Het duidelijke, meertalige menu kan intuïtief worden gebruikt met de bedieningstoetsen. Het kleine formaat, het lage gewicht en de gebruiksvriendelijke functies zoals een uitgebreid zendergeheugen voor DAB+ en FM-zenders, de apart inschakelbare dubbele wekker en de hoofdtelefoonaansluiting maken de DABMAN 15 tot een ideale reisgezel.

Specificaties
DAB+, FMGeheugen voor 40 zenders (20x DAB+, 20x FM)Dubbele wekker, sleeptimer2 inch dimbaar display2W vermogenHoofdtelefoonaansluitingIngebouwde 1050 mAh Li-ion accuLaadtijd: ca. 5,5 uur (via USB)Speeltijd: max. 10 uurInclusief USB-laadkabelWerkt ook op netspanningAfmetingen in cm: 12,7 x 3,2 x 6,6Gewicht: 147 g

Nu €49,99