NIEUW Weerstation/klokken

DAB+ wekkerradio

De compacte Imperial Dabman d20 wekkerradio combineert twee manieren van radio-ontvangst, namelijk digitale DAB+ en analoge FM-radio.

Maar het meest unieke aan deze wekkerradio is dat er aan de bovenkant een draadloos Qi-oplaadveld zit voor smartphones en andere compatibele apparaten. Geen gedoe meer met oplaadkabels, geen vervelende en volgepropte nachtkastjes meer, dankzij de Dabman d20!

Verder heeft de Dabman d20, beschikbaar in de kleuren zwart en wit, veel nuttige functies, zoals bijvoorbeeld de sleeptimer, snooze functie en de favorietenlijsten voor DAB+ en FM-zenders. Het eenvoudige en intuïtieve OSD-menu maakt de wekkerradio compleet en zorgt ervoor dat de Dabman d20 de perfecte manier is om de dag te beginnen!

Specificaties
Compacte wekkerradio met snooze-functieDAB+ en FM-radio met een geheugen voor elk 10 favoriete zendersDraadloos opladen voor mobiele apparatenGroot, verlicht matrixdisplay (2,7 inch diameter, dimbaar)Twee alarmtijden, sluimerstand en sleeptimerMeertalig en eenvoudig gestructureerd OSD-menuHoofdtelefoonaansluitingAfmetingen in cm: 15,5 x 6,3 x 12Gewicht: 350 g

Nu €59,99